Taktekking utført av fagfolk i Lommedalen

Erfarne fagfolk

I enhver håndverksbedrift er håndverkeren den viktigste aktøren. Vi er opptatt av at våre ansatte trives. Da vet vi at de gjør en godjobb. Våre ansatte har en god porsjon yrkesstolthet som kommer deg som kunde til gode: De legger prestisje i alltid å levere et upåklagelig arbeid. Behov for taktekking? Kontakt oss, eller kom innom lokalene våre i Lommedalen.

Våre blikkenslagere

Våre blikkenslagere har rykte på seg for å være nevenyttige, vennlige og kunnskapsrike. De er opptatt av detaljer og kvalitet.

Blikkenslagermester

En blikkenslagermester har solid faglig bakgrunn og kompetanse, og utfører alle typer blikkenslagerarbeid. I tillegg til å gjøre praktiske oppgaver, fungerer vi gjerne som rådgivere i alle spørsmål relatert til faget vårt. Bor du i Asker og Bærum og omegn og har spørsmål om taktekking? Kontakt Lommedalen Blikkenslageri og Stillasutleie AS - vi kommer på befaring og gir deg rådene du trenger.

Godkjenninger

Vi har all nødvendig godkjenning for en blikkenslagerbedrift. Kvalitet er vår styrke, og uansett om du ønsker taktekking, sikring av tak eller rehabilitering av fasade kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag!

Hjemmeside opprettet av